|
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Webovy prehliadac? Odoslané: 18 Okt 2009, 14:22 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
Založený: 12 Sep 2009, 23:14 Príspevky: 461 Bydlisko: Nitra
|
|
Nedavno som este pouzival Safari 4, kedze je velmi rychly, ale ako vysiel oficialne Chrome 3 presiel som na neho pretoze je este rychlejsi. Na windows 7 sa spusti prakticky hned ako kliknem na ikonu, prepinanie tabov je rychle aj pri narocnych strankach a renderovanie je tak isto "superfast".
Na Firefoxe mi vadi, ze je robeni v XUL, co je na windowse pomale, na linuxe mega pomale.
Opera mi vadi koli donedavna velmi slabej podpore Javasriptu. Dnes uz je to lepsie, ale stale to nie je to prave orechove.
Internet Explorer 8 na windows 7 je prekvapivo rychly a uz aj renderuje velmi dobre. Sice nepodporuje novsie technologie ako FF, ale tie aktualne podporuje podla standardov.
_________________ Microsoft proudly user.
|
|
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Webovy prehliadac? Odoslané: 18 Okt 2009, 14:41 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
Založený: 12 Sep 2009, 23:14 Príspevky: 461 Bydlisko: Nitra
|
crysa napísal: tommyhot: kedy si pouzival firefox? pred dvoma rokmi? ja nemam najmensie problemy co sa tyka vzhladu raz sa mi vsak stalo toto co tebe: zle renderovanie, blby design.. sposoboval mi to debian lebo mal napcu zavislosti - tie tam robili bordel myslim ze instalovalo zlu verziu xulrunnera na vtedy aktualny firefox Pred 4 mesiacmi, ked som mal naposledy lunex. Bolo uplne jedno ci mam FF z repozitarov, z launchpadu, alebo priamo z firefox.com stale to bolo nehorazne pomale. Sice ked som mal z launchpadu alfa verziu tak to fachcilo rychlo, ked sa z toho stala beta, zas to stalo za prd.
_________________ Microsoft proudly user.
|
|
|
|
 |
Majco_san
|
Predmet príspevku: Re: Webovy prehliadac? Odoslané: 22 Okt 2009, 14:06 |
| Registrovaný |
 |
 |
Založený: 22 Okt 2009, 14:01 Príspevky: 3
|
|
Dlho som bol Firefox positive ale po vyjdení Chrome 3 som ho skúsil a už som pri ňom ostal. Posledný Firefox mi občas mrzol a nebol tak svižný ako je nový Chrome.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|