|
gaara790
|
Predmet príspevku: Re: Ucili ste sa programovat za pomoci knihy? Odoslané: 15 Nov 2009, 23:13 |
| Registrovaný |
 |
 |
Založený: 15 Nov 2009, 23:02 Príspevky: 1
|
prosim vaschcel bi somsa ucit programovat ale nemam sajni gde zacat sa ucit a chcem sa naucit programovat prosim poslite mi sposob ako sa naucit to robit na prosim posielajte dakujem // lio: E-mail si zabil. Fórum by bolo zbytočné, keby sem každý napíše svoju e-mail adresu a dovidenia.
|
|
|
|
 |
Kimkil
|
Predmet príspevku: Re: Ucili ste sa programovat za pomoci knihy? Odoslané: 21 Dec 2009, 19:30 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 21 Dec 2009, 19:14 Príspevky: 15 Bydlisko: Kosice
|
Na vianoce si chcem obstarat Mistrovstviv Linuxu stoji 47E a je tam dost podrobne programovanie vBASHi...a to mi dost chyba nejaky rozsiahlejsi serial v slovencine or cestine(pokial viete o niecom takom dajte vediet) btw: Mate niekto tu knihu?a spokojnost? 
|
|
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Ucili ste sa programovat za pomoci knihy? Odoslané: 21 Dec 2009, 22:01 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
Založený: 12 Sep 2009, 23:14 Príspevky: 461 Bydlisko: Nitra
|
Kimkil napísal: Na vianoce si chcem obstarat Mistrovstviv Linuxu stoji 47E a je tam dost podrobne programovanie vBASHi...a to mi dost chyba nejaky rozsiahlejsi serial v slovencine or cestine(pokial viete o niecom takom dajte vediet) btw: Mate niekto tu knihu?a spokojnost?  Mistrovstvi v linuxu nemam ale mam Mistorvstvi v C++ a celkovo tieto knihy "Mistrovstvi v XXX" sa zdaju byt velmi kvalitne..
_________________ Microsoft proudly user.
|
|
|
|
 |
vl4kn0
|
Predmet príspevku: Re: Ucili ste sa programovat za pomoci knihy? Odoslané: 22 Dec 2009, 12:20 |
| Administrátor |
 |
 |
Založený: 13 Sep 2009, 13:35 Príspevky: 129
|
TommyHot napísal: Mistrovstvi v linuxu nemam ale mam Mistorvstvi v C++ a celkovo tieto knihy "Mistrovstvi v XXX" sa zdaju byt velmi kvalitne.. Neni pravda, samozrejme mistrovstvi c++ je vysoko kvalitne, prebera takmer vsetko a zacina od zakladov. no precital som aj mistrovstvi php a mistrovstvi assembleru a obe boli biedne, php sa zakladom nevenovalo ani na okamih, prva kapitola -> co je nove v php5 oproti 4ke, dalsia -> objektovo orientovanie programovanie a zbytok knihy sa venoval pearu. Tak isto assembler. Zakladom alebo instrukcnej sade sa nevenoval ani za mak. prva kapitola -> vyvojove nastroje, kompilatory etc... dalsia kapitola az do konca knihy bolo iba o win32api. nevravim ze su uplne na chuj, zalezi od toho co od tej knihy ocakavas. ale od mistrovstvi assembleru by som osobne cakal assembler. inak sa to mohlo volat mistrovstvi win32api.
|
|
 |
crysa
|
Predmet príspevku: Re: Ucili ste sa programovat za pomoci knihy? Odoslané: 12 Jan 2010, 21:35 |
| Pokročilý |
 |
 |
Založený: 14 Sep 2009, 18:36 Príspevky: 245 Bydlisko: mam
|
Kimkil napísal: a je tam dost podrobne programovanie vBASHi...a to mi dost chyba nejaky rozsiahlejsi serial v slovencine or cestine(pokial viete o niecom takom dajte vediet) coby nebolo?  http://i.iinfo.cz/r/kd/bash_ocima_bohdana_milara.pdf
|
|
 |
|
|
 |
|
|