|
lio
|
Predmet príspevku: Re: Verite na mimozemstanov? Odoslané: 12 Okt 2009, 08:15 |
| Hlavný Moderátor |
 |
 |
Založený: 13 Sep 2009, 13:53 Príspevky: 138
|
vl4kn0 napísal: lio: nemusia byt zrovna inteligentejsie ale rozhodne v celom vesmire este existuje zivot Napisal som mudrejsie, nie inteligentnejsie.
|
|
 |
ppW
|
Predmet príspevku: Re: Verite na mimozemstanov? Odoslané: 12 Okt 2009, 18:55 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 02 Okt 2009, 17:52 Príspevky: 13
|
Na túto tému som prečítal toľko vecí, že sa v tom už strácam.. a tak sa vraciam k sedliackemu rozumu a podľa mňa nás v tom veľkom vesmíre bude viac.. A čo sa týka paralelných vesmírov, je to veľmi zaujímavá, no nepotvrdená teória. Ide o to, že podľa kvantovej fyziky by vznikal nový vesmír kvantovým stavom každej častice, teda by ich bolo nekonečne veľa. Napr. už len na základe známeho paradoxu o schrödingerovej mačke, ktorej život závisí na tom ako sa "zachová" jedna častica, by sa vesmír rozdelil na dva. V jednom prežije, v druhom nie, a to, že my sme svedkami práve toho alebo toho neznamená, že sa nestala aj tá druhá možnosť a tým vznikol ďalší vesmír, ktorý sa bude členiť na ďalšie a ďalšie atď..  ale to som už zašiel niekam dosť ďaleko od pôvodnej témy takže sa skromne lúčim.. 
|
|
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Verite na mimozemstanov? Odoslané: 12 Okt 2009, 21:19 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
Založený: 12 Sep 2009, 23:14 Príspevky: 461 Bydlisko: Nitra
|
crysa napísal: nie, pretoze to nebolo dokazane
verim akurat ze existuje len iny zivot - posmrtny, ale ja som krestan.. a kym nebude dokazane ze vo vesmire je iny zivot nemam dovod to menit Ty krestan, a Boha kto dokazal a tiez v neho veris? A pri tom toho uz vobec nikto nevidel..
_________________ Microsoft proudly user.
|
|
|
|
 |
pitio
|
Predmet príspevku: Re: Verite na mimozemstanov? Odoslané: 12 Okt 2009, 22:05 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 11 Okt 2009, 15:14 Príspevky: 12 Bydlisko: Ľutina
|
|
suhlasim s Tomom....urcite ste videli Kurva hoši Guten Tag: ,,ja jsem vaši píču taky nevidel a věřim že ji máte".... ja som sice nikdy ufo, alebo nieco neprirodzene nevidel, ale verim v to, pretoze vo vesmire mame spustu galaxii...tam daleko de sme vyslali signal aa odpoved moze dojst za 50 rokov...urite je niekde zivot...ved zivot na zemi vznikol vlastne z jednej latky ktora sa tu dostala z vesmiru...neviem sice ako sa vola a ako sa tu dostala, ale je to tak...som sice veriaci, ale nikto ma nepresveci o opaku toho co je dokazane...aa niekedy ani o tom co si myslim a dokazane neni... uz len ten malicky trapny dokaz ze na marse by mohol byt zivot...preco by nemohol byt ,,trochu" dalej???
_________________ žiak Strednej Priemyselnej Školy Elektrotechnickej v Prešove
|
|
|
|
 |
XShady
|
Predmet príspevku: Re: Verite na mimozemstanov? Odoslané: 07 Nov 2009, 15:44 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 06 Nov 2009, 21:08 Príspevky: 16
|
Vesmir, vlastne co vesmir, svet, je tak obrovsky, ze je ako informatikovi sa mi zda, ze pravdepodobnost toho ze na celom svete existuje zivot len na zemi je tak strasne malo pravdepodobna, ako vycrackovat MD5 hash vytvoreny z A4ky textu na starej 286tke v case nepresahujucom ludsky zivot. Myslienka si, ze jediny zivot na celom svete (pisem svet, vesmirov moze byt viac) je na Zemi mi pripada taka rozumna ako myslienka ze Zem je placka okolo ktorej sa toci cely vesmir  To ci je ale tento zivot mimo zeme inteligentny a lieta okolo zeme na UFOch uz netusim a radsej ani nechcem a je mi aj trosku jedno.
|
|
|
|
 |
rebecita
|
Predmet príspevku: Re: Verite na mimozemstanov? Odoslané: 24 Dec 2009, 22:19 |
| Moderátor |
 |
 |
Založený: 04 Dec 2009, 22:04 Príspevky: 122 Bydlisko: Kybersvet
|
|
existuje mnoho dôkazov o tejto nami stále záhadnej a nepoznanej existencií.... takže áno... aj ked pri pomyslení na nich mi behá mráz po chrbte...
ináč by ma fakt dosť zaujímalo, kto hlasoval za možnosť "áno, videl som" nemyslím tým rôzne videá či obrázky ale živo stretnutia 1., 2. či 3. druhu???
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|