forums.byteleak.com - IT diskusné fórum

Práve je 30 Júl 2010, 05:35

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina

Stránka 1 z 2 [ Počet príspevkov: 26 ]  Prejsť na stránku 1, 2  Ďalšia
Autor Správa

Predmet príspevku: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie?
OdoslaťOdoslané: 26 Feb 2010, 22:47 
Začiatočník
Začiatočník
Obrázok používateľa

Založený: 09 Feb 2010, 17:08
Zdravim.

Dnes ma zarazila jedna vec. Pise sa historia slovenskeho sportu (nie som nejaky televizny fanusik, toto bude moj prvy zapas tuto olympiadu) a dost mojich znamych bude radsej spat, aby sa sa pripravilo na TopCoder ale nejaku vedecku cinnost, alebo iba tak, ako kazdy vsedny den. Osobne mi to uplne "zdrave". Po dalsich otazkach som zistil, ze ich ani velmi nezaujima sloboda, ci deklaracia. "Ich veci" su pre nich najdolezitejsie...

Zda sa Vam to "normalne"?

Neprítomný
 Profil Odoslať e-mailovú správu  

Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie?
OdoslaťOdoslané: 26 Feb 2010, 23:27 
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 13 Sep 2009, 13:35
Ja osobne hokej ci co sa to vlastne hra pozerat nebudem. Nikdy ma to nezaujimalo a tak tomu je aj teraz. Lacnejsi chleba mat z toho nebudem. Jeden rok sme uz vyhrali, tyzden mozno dva sa o tom rozpravalo a potom som uz o tom nepocul. Osobne mi pride uplne mimo pozerat na bandu chujov co sa nahanaju za pukom ;)

OdoslaťOdoslané: 27 Feb 2010, 00:02 
Začiatočník
Začiatočník
Obrázok používateľa

vl4kn0 napísal:
Ja osobne hokej ci co sa to vlastne hra pozerat nebudem. Nikdy ma to nezaujimalo a tak tomu je aj teraz. Lacnejsi chleba mat z toho nebudem. Jeden rok sme uz vyhrali, tyzden mozno dva sa o tom rozpravalo a potom som uz o tom nepocul. Osobne mi pride uplne mimo pozerat na bandu chujov co sa nahanaju za pukom ;)

Spytaj sa ich, ako sa pozeraju na Teba s notebookom vo vani ;)

Niekoho nasyti chleba, niekoho nasyti kvet.

Neprítomný

OdoslaťOdoslané: 27 Feb 2010, 11:15 
Administrátor
Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 13 Sep 2009, 13:35
iwtu napísal:
Spytaj sa ich, ako sa pozeraju na Teba s notebookom vo vani ;)

je nieco ine sediet s notebookom vo vani a pozerat na toho co sedi s notebookom vo vani. ale iba chuj pozera hokej miesto toho aby si ho radsej zahral ;)

OdoslaťOdoslané: 27 Feb 2010, 12:32 
Hlavný Moderátor
Hlavný Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: 13 Sep 2009, 13:53
Tiež som nevidel ani minútu z olympiády. Pre mňa to má nulovú hodnotu, keby doniesli aj diamanty z finále. A keď začnú reči o národnej hrdosti, to je už naozaj na hurónsky smiech.

OdoslaťOdoslané: 27 Feb 2010, 13:11 
Hlavný Administrátor
Hlavný Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 12 Sep 2009, 23:14
lio napísal:
A keď začnú reči o národnej hrdosti, to je už naozaj na hurónsky smiech.

si to vystihol.. koli tymto hejslovakom nefandim slovensku v ziadnom sporte a som rad, ze vcera kanada vyhrala...

OdoslaťOdoslané: 27 Feb 2010, 20:53 
Začiatočník
Začiatočník
Obrázok používateľa

lio napísal:
Tiež som nevidel ani minútu z olympiády. Pre mňa to má nulovú hodnotu, keby doniesli aj diamanty z finále. A keď začnú reči o národnej hrdosti, to je už naozaj na hurónsky smiech.

Zazil si vobec sport? Vrcholove usilie druhych Ta nezaujima? Druhi ludia? :(, poznam velmi vela asocialov, ktorych zaujima iba PC alebo veda. Pozri to video, je velmi pekne povedane. Ja som zazil sport, hoci ho vobec nesledujem, fakt si radsej pojdem zahrat... Ale vo volejbale, som bol prvy rocnik mesta, absolutny outsider ligy, nikto o nas nevedel. Nevedeli sme co cakat, hrali sme iba pre radost. A pocit, byt absolutny outsider a odchadzat skoro ako majster, ked sa uz super trasie ak pocuje tvoje meno a tie zapasy, do ktorych sa dalo absolutne vsetko, co v nas bolo. To bol pocit. Fakt je nieco vynimocne, dat naozaj uplne vsetko, co v cloveku je.

A zas je to aj idealna prilezitost na posedenie s priatelmi. Ci ak kecate s priatelmi, tak koncite rychlo, bo treba kodit? Mne to pride divne. Mam par svojich priatelov, s ktorymi kludne prekecam celu noc a spolocne sa potom divame na vychod slnka.

Hm, mne to pride divne, ak ma pre Teba nulovu hodnotu to, ak clovek dava zo seba absolutne vsetko, co v nom je. Lame hranice...

Ako keby si bol povedal, ze matematika ma nulovu hodnotu pre teba. Co mi pride hlupe. Vsetko ma rovnaku hodnotu, ci olympiada, alebo hokej... Len logikou sa to uz neda pochopit.

Ale asi tu pisem spamy...

Linky sa zobrazia až po prihlásení.
Ak nie si zaregistrovaný, zaregistruj sa.

Neprítomný

OdoslaťOdoslané: 27 Feb 2010, 21:39 
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: 04 Dec 2009, 22:04
vl4kn0 napísal:

Moje slová.... :)

Neprítomný

OdoslaťOdoslané: 27 Feb 2010, 23:28 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázok používateľa

Založený: 14 Sep 2009, 18:36
osobne nenavidim akykolvek sport

nerata sa posilovanie a lyzovanie, hokej kukam iba cez majstrovstva a olympijske hry - aj to iba ked postupime

OdoslaťOdoslané: 28 Feb 2010, 00:35 
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

iwtu napísal:
poznam velmi vela asocialov, ktorych zaujima iba PC alebo veda.

hm zaujímavé, takže to sú akože asociáli??

Neprítomný

OdoslaťOdoslané: 28 Feb 2010, 00:50 
Začiatočník
Začiatočník
Obrázok používateľa

asocial je clovek, ktoreho nezaujimaju ludia...

Neprítomný

OdoslaťOdoslané: 28 Feb 2010, 00:52 
Moderátor
Moderátor
Obrázok používateľa

Dobre viem čo to je...ale takto by som sa na to nedívala

Neprítomný

OdoslaťOdoslané: 28 Feb 2010, 14:09 
Hlavný Moderátor
Hlavný Moderátor
Obrázok používateľa

Založený: 13 Sep 2009, 13:53
iwtu, neviem odkiaľ si zobral, že mňa nezaujímajú ľudia. Proste ja zo športového výsledku iného človeka nemám nič. Čo ma má na tom napĺňať? Je to jeho úspech, uznávam ho, že tvrdo trénoval a láme hranice, ale čo by to malo dávať mne? Mňa to šťastným neurobí.

Mám sa o čom s kamarátmi rozprávať a mám svoj život rád, no snažím sa sám za seba. Neberiem si príklad od tých, ktorí si myslia akí sú borci, pretože sa narodili na Slovensku a práve dokazujú naši ľudia na olympiáde nejaký výkon a pritom oni sami iba sedia pred televízorom a bijú sa do pŕs. Navyše ma nezaujímajú národnosti, to je pre mňa tiež o ničom pojem. Ak Slovák dosiahol úspech, nie je to preto, lebo má nálepku Slováka, ale preto, že tvrdo na sebe pracoval. Mám rád ľudí, ale nie na základe nejakej nálepky akou je aj národnosť. Nech sa každý v prvom rade snaží sám za seba a nechváli sa cudzím perím, akým je aj výsledok iných ľudí.

Mimochodom, tú prvú vetu si napísal, ako keby športovci boli zvyšok planéty a ja na nich kašlem.

Takže ešte raz a v krátkosti, obdivujem športovcov, ale sledovanie ich výsledkov ma nijako nenapĺňa.

OdoslaťOdoslané: 28 Feb 2010, 14:41 
Člen
Člen
Obrázok používateľa

Založený: 14 Sep 2009, 18:51
Boli ste uz niekedy v bare/na namesti a pozerali nejaky kolektivny sport? Podla toho co citam tak asi nie...
Ta atmosfera je na nezaplatenie...

Ja olympiadu pokial som doma a mam cas tak sledujem... :)

GPL Ultras
Neprítomný

OdoslaťOdoslané: 28 Feb 2010, 15:01 
Hlavný Administrátor
Hlavný Administrátor
Obrázok používateľa

Založený: 12 Sep 2009, 23:14
paralen napísal:
Boli ste uz niekedy v bare/na namesti a pozerali nejaky kolektivny sport? Podla toho co citam tak asi nie...
Ta atmosfera je na nezaplatenie...

Vsade na okolo najebani primitivi, idealne s holou hlavou.. Fakt na nezaplatenie..

iwtu napísal:
Zazil si vobec sport? Vrcholove usilie druhych Ta nezaujima? Druhi ludia? :(, poznam velmi vela asocialov, ktorych zaujima iba PC alebo veda.

Nic v zlom, ale podla toho co si napisal mi pripominas typickeho slovaka, ktory sa stara o vsetko mozne, len nie o seba. Slovaka, ktoreho zaujima kto kolko zaraba, kto s kym a v akej polohe sexuje, kto kedy ide na zachod.. Keby poznas hokejistov osobne nepoviem ti ani pol slova, ale pysit sa cudzim perim CUDZICH ludi?

iwtu napísal:
A zas je to aj idealna prilezitost na posedenie s priatelmi.

Ty potrebujes nejaku prilezitost na to aby si isiel von s priatelmi? Ja na to hokej nepotrebujem.

iwtu napísal:
Hm, mne to pride divne, ak ma pre Teba nulovu hodnotu to, ak clovek dava zo seba absolutne vsetko, co v nom je. Lame hranice...

Ano, ma to pre mna nulovu hodnotu, lebo koli jeho vykonom nebude svet ani krajsi ani bohatsi.

iwtu napísal:
Ako keby si bol povedal, ze matematika ma nulovu hodnotu pre teba.

Ten co toto povie, poprie sameho seba, kedze matematika je vsetko okolo :)

Stránka 1 z 2 [ Počet príspevkov: 26 ]  Prejsť na stránku 1, 2  Ďalšia

Všetky časy sú v UTC + 1 hodina