|
lio
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 28 Feb 2010, 15:45 |
| Hlavný Moderátor |
 |
 |
Založený: 13 Sep 2009, 13:53 Príspevky: 138
|
paralen napísal: TommyHot: cize si nebol ...  Ja som bol, predstav si. Čo to mení na veci? Je tam veľa kriku pre nič. A ja nemám rád hlučné miesta. + Nadávky a urážky na súpera, ktoré vnímam ako úplný primitivizmus.
|
|
 |
paralen
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 28 Feb 2010, 16:03 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 14 Sep 2009, 18:51 Príspevky: 17 Bydlisko: Snina
|
lio: Cize nemas rad koncerty, nechodis posediet do baru?Hlucny autobus ti nevadi? Podla toho co pises mi pripada, ako keby si zil vo svojom svete... neber to ako urazku  len moj postreh. K sportu: Je to najlepsii sposob reprezentovania krajiny. Kto nas ma reprezentovat? Politici? Kdeze... Citácia: ...Nadávky a urážky na súpera, ktoré vnímam ako úplný primitivizmus. To k tomu patri, je to superenie... Mne zas pride primitivne ignorovanie sportu...
_________________ Nerad platim za nieco co by malo byt zadarmo.
GPL Ultras
|
|
|
|
 |
lio
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 28 Feb 2010, 16:09 |
| Hlavný Moderátor |
 |
 |
|
|
Samozrejme koncert je niečo úplne iné ako spoločnosť ľudí, ktorí hulákajú pred televízorom. Zbytočný rev ľudí, nevyhnutný hluk a hudba je pre mňa rozdiel. Žijem v tom istom svete ako aj ty, len mám iné priority. Šport neignorujem, venujem sa mu.
Ak nadávky patria k športu, ktorý by mal byť priateľský, tak ďakujem. K poslednej vete sa nevyjadrujem.
|
|
 |
iwtu
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 01 Mar 2010, 03:05 |
| Začiatočník |
 |
 |
Založený: 09 Feb 2010, 17:08 Príspevky: 62 Bydlisko: Praha
|
Heh, zaujimave, ale uz nudne je, sledovat Vase domyslanie a hlavne obhajovanie sa... Par poznamok. ad1: Vravel som o hokeji a sporte vseobecne. Ziadnu narodnu hrdost ani bar som nikde nespomenul. ad2: Uz som bol odsudzeny ako priemerny Slovak. Ok, budis  ad3: Narodnost. Poznam vela ludi, ktori su na Slovensku nie preto, ze nemaju na vyber (priam naopak, skoro kazda ina krajina ich s uctou uvita) ale preto, ze chcu pomoct Slovensku a jeho obyvatelom. I ked ich praca a povaha je nadnarodna, ale predsa nechcu prioritne pomahat Australcanom, Kanadanom, Japoncom ale Slovakom. Lebo keby odisiel kazdy kto moze, krajina sa rozpadne. Mladi ludi sa nebudu mat co od koho ucit a krajina zacne chatrat. Zaujimaju o Slovensko a ludi v nom. Pride mi to velmi pekne. Lio, naplna Ta chodit na akcie, ktore Ta nenaplnaju?  To naplnanie je tiez uz celkom nudne sledovat. Tolko sa o tom hovori... ad4. Sport. Cim vacsie uspechy, tym viac penazi pojde na sport a pre mladez. Co je podla mna super. Dnes mladez nema co povacsine robit, doslova sa flaka. Maloktory teeneger sa venuje sportu alebo uplne hocicomu. Iba cielenie sa niecomu venovat... ad5. Koncerty. Nemozem si pomoct, ale viskat na koncerte Pink Floyd mi pride prizemne... ad6. Matematici si uz mysleli, ze matematikou mozu vsetko ovladnut. Tak uz mal toho Kurt Godel dojst a im dokazal, ze to nie je mozne  Ono Ta matematika... Nejako som si uz zvykol, ze sa o nej vyjadruju ludia a pritom nemaju o nej sajnu. To mi skor pripomina typickeho Slovaka. Vyjadrovat sa k nieco, zo zachytil z 3. lavej zadnej ruky...
|
|
|
|
 |
paralen
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 04 Mar 2010, 23:34 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 14 Sep 2009, 18:51 Príspevky: 17 Bydlisko: Snina
|
vl4kn0 napísal: a veru politici. maju krainu reprezentovat urovnou vzdelania, skolstva, zdravotnictva. maju vyhradzovat peniaze na vyskum a inak reprezentovat stat. ale toto sa tu nerobi. mienka celej krajiny nepozostava z uspechu par sportovcov ale aj napriklad chovania sa ludi v slovenskom olympiskom dome. na vyskum sa tu nevyhradi viac penazi ako na armadu, a uroven zdravotnictva a skolstva tiez nieje chvalitebna. takze nabuduce ked sa budes chciet bit do prs za slovensko neber v uvahu len par sportovych uspechov  si strasne naivny,,, predstavujes si to velmi idealne...
_________________ Nerad platim za nieco co by malo byt zadarmo.
GPL Ultras
|
|
|
|
 |
lio
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 05 Mar 2010, 15:54 |
| Hlavný Moderátor |
 |
 |
|
iwtu napísal: ad4. Sport. Cim vacsie uspechy, tym viac penazi pojde na sport a pre mladez. Co je podla mna super. Dnes mladez nema co povacsine robit, doslova sa flaka. Maloktory teeneger sa venuje sportu alebo uplne hocicomu. Iba cielenie sa niecomu venovat...
ad5. Koncerty. Nemozem si pomoct, ale viskat na koncerte Pink Floyd mi pride prizemne...
Ak mladý človek chce športovať alebo sa niečomu venovať, tak to robiť bude. Ak nechce, tak to robiť nebude. Je to jeho vec a mňa do toho nič nie je. Športujem pre seba a z vlastného rozhodnutia. Nútené športovanie by bolo pre dotyčného kontraproduktívne, takisto ako napr. hudba. Enjoy.
|
|
 |
iwtu
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 06 Mar 2010, 20:34 |
| Začiatočník |
 |
 |
Založený: 09 Feb 2010, 17:08 Príspevky: 62 Bydlisko: Praha
|
lio napísal: Ak mladý človek chce športovať alebo sa niečomu venovať, tak to robiť bude. Ak nechce, tak to robiť nebude. Je to jeho vec a mňa do toho nič nie je. Športujem pre seba a z vlastného rozhodnutia. Nútené športovanie by bolo pre dotyčného kontraproduktívne, takisto ako napr. hudba.
Enjoy. Skor toto je postoj typickeho Slovaka. Nech kazdy robi co chce, mne je to jedno. A potom si tu kazdy robi co chce a cloveku sa zastavuje rozum... Nutene sportovanie? Ocko ucil telesnu. Par hodin dotiahol ludi k nutenemu sportu, ale potom zistili, ze je to fajn a dodnes su ockovi vdacni, ze ich ukazal sport, aj ked nemali zaujem. To sa netyka iba sportu, ale vseobecne vsetkeho. Neprideme kontraproduktivne nutit cloveka okusit nieco, co je super a co este v zivote neskusil... Mas prilis slobodne obmedzuju pohlad na veci...
|
|
|
|
 |
lio
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 07 Mar 2010, 01:34 |
| Hlavný Moderátor |
 |
 |
|
|
Áno, nech každý rozhoduje sám za seba. Snažiť sa meniť niekoho je zlo. Ak sa ti zastavuje rozum, tak v prvom rade hľadaj príčinu v sebe.
Určite poznáš výrok: "Keď chceš zmeniť svet, musíš začať od seba."
Zo života viem, že to tak funguje. Keď sa zmeníš ty, ovplyvníš aj okolie. Napríklad ak bude niekto alkoholik a bude hovoriť svojim deťom aby nikdy nepili, môže od nich čakať presne to isté. Ak je niekto v rodine športovec a jeho deti vidia, že je zdravý a fit, pravdepodobne sa budú zaujímať o jeho záľubu tiež. Keď sa niekto smeje, vyvolá reakciu smiechu aj u iných, hoci nevedia na čom sa smeje. Keby som povedal, aby sa niekto smial, asi by sa na mňa pozrel a pomyslel si, že mi preskakuje.
Ak si idem zabehať, samozrejme nie je problém sa niekoho opýtať či ide tiež. Ale pokiaľ mi povie, že nejde, tak ho predsa nebudem prehovárať. Pôjdem aj sám, dotyčný si to možno rozmyslí a o dva dni pôjde so mnou.
Ten človek to okúsi aj sám, ak bude naozaj chcieť. Môžem mu povedať, že je to super a je na ňom či to bude robiť aj on.
|
|
 |
rebecita
|
Predmet príspevku: Re: (Slovensko vs. Kanada) || programovanie? Odoslané: 07 Mar 2010, 15:38 |
| Moderátor |
 |
 |
Založený: 04 Dec 2009, 22:04 Príspevky: 122 Bydlisko: Kybersvet
|
|
Paralen: poučuje nás sám Aštar Seran?
|
|
|
|
 |