|
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 12 Okt 2009, 07:57 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
Založený: 12 Sep 2009, 23:14 Príspevky: 461 Bydlisko: Nitra
|
|
SaS su ekonomovia, ale od politikov maju daleko a to je jedina ich nevyhoda. Pripominaju mi tlupu idealistov, ktori chcu mavnutim carovneho prutika zmenit svet. Stavim sa, ze ked sa dostanu k moci, tak sa vsetky ich predvolebne keci rozplynu a budu sa chciet aj oni co najviac nazrat z koryta. Dzurinda a spol uz su nazrani, oni by pre tu krajinu uz mohli spravit viac (nehovorim ze v 1998-2006 spravili malo).
K tomu, ze su v SDKU tie iste tvare. Mne to az tak nevadi, osobne si neviem predstavit SDKU bez Dzurindu a Miklosa, ktori su tam hnacim motorom.
Na druhej strane Figel ako predseda KDH sa mi tiez pozdava a nevylucujem aj jeho podporu.
_________________ Microsoft proudly user.
|
|
|
|
 |
lio
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 12 Okt 2009, 08:12 |
| Hlavný Moderátor |
 |
 |
Založený: 13 Sep 2009, 13:53 Príspevky: 138
|
|
Su ekonomovia a preto ma aj oslovili. Oslovili ma taktiez prioritou odluky cirkvi od statu, co si zatial ziadna strana, ktora ma alebo chcela mat uspech nedovolila. Vacsinou sa strany hraju na tvrdych krestanov, aby oslovili co najviac volicov. Preto si myslim, ze to nie je priorita tejto stany. Dalsi dokaz, ze nenahanaju kazdeho, len aby sa dostali do koalicie je striktne tvrdenie, ze so SMERom nebudu spolupracovat nikdy.
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 13 Okt 2009, 22:39 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
|
metalmesiah napísal: ale stale mi tam vadia veci ako zmluva o vyhrade svedomia a pod. proste princip... To su veci, ktore sa politiky resp ekonomiky krajiny vobec netykaju, takze mi je to v podstate jedno. Dolezite je aby sa nastavil inak system (a sudruhovia tak urcite neurobia), lebo teraz ideme dole z kopca (pomaly ale isto dochadzaju rezervy).
|
|
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 08 Dec 2009, 16:03 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
|
rebecita napísal: počuli ste už aj o obyčajných ľuďoch? A ako to suvisi s nadchadzajucimi volbami? 
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|