|
| Autor |
Správa |
lio
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 08 Dec 2009, 17:04 |
| Hlavný Moderátor |
 |
 |
Založený: 13 Sep 2009, 13:53 Príspevky: 138
|
TommyHot napísal: Btw kto im platil a bude platit kampan? Niekomu sa musia odvdacit a zas to pojde na triko nas obycajnych ludi. Mimochodom o tomto spomenul v relácii Na telo, keď tam bol s Bélom Bugárom. Neviem či si spomínaš, keď som ti vravel o tom, že tam budú spolu.
|
|
 |
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 08 Dec 2009, 22:31 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
Založený: 12 Sep 2009, 23:14 Príspevky: 461 Bydlisko: Nitra
|
lio napísal: Mimochodom o tomto spomenul v relácii Na telo, keď tam bol s Bélom Bugárom. Neviem či si spomínaš, keď som ti vravel o tom, že tam budú spolu. Spominam ale nepozeral som to.. A co tam spominal? Ono Sulik ma penazi dost, ale pochybujem ze bude minat vlastny kapital na politicke ucely..
_________________ Microsoft proudly user.
|
|
|
|
 |
paralen
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 09 Jan 2010, 23:32 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 14 Sep 2009, 18:51 Príspevky: 17 Bydlisko: Snina
|
Nikdy nebudem volit nic, co ma v nazve krestanstvo, polit. stranu co privatizuje kazdu hovadinu a vidi tak maximalne 100 km od Bratislavy (SDKU, KDH) , nikdy nebudem volit stranu, ktora vsadza na narodnostne mensiny (SMK, MOST) a nebudem volit humoristov, komediantov (HZDS, SNS) a komunistov (KSS). Dalej nebudem volit tzv. liberalov co maju vnutrostranicke diskusie na facebooku (SaS) a nebudem volit ani SMER. Co z toho vyplyva ?  Ze nemam koho volit 
_________________ Nerad platim za nieco co by malo byt zadarmo.
GPL Ultras
|
|
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 09 Jan 2010, 23:43 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
Založený: 12 Sep 2009, 23:14 Príspevky: 461 Bydlisko: Nitra
|
paralen napísal: Nikdy nebudem volit nic, co ma v nazve krestanstvo, polit. stranu co privatizuje kazdu hovadinu a vidi tak maximalne 100 km od Bratislavy (SDKU, KDH) Privatizacia zadlzenych (miliardy korun), zastaralych a rozkradnutych podnikov je podla teba hovadina? 
_________________ Microsoft proudly user.
|
|
|
|
 |
matik_one
|
Predmet príspevku: Re: Parlamentne volby 2010 Odoslané: 25 Apr 2010, 19:43 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 25 Apr 2010, 18:05 Príspevky: 12
|
|
Najprv som myslel, ze volit ani nepojdem, nebolo koho, na kazdom sa mi daco nepacilo, nebudem rozpisovat, kazdy ma svoj nazor, ale teraz, ket uz aj Krajcer isjel do politiky a do SaS, tak idem volit, a idem volit SaS..
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|