Uz je vonku WM 6.5? Ci je to este stale beta verzia? A ako je na tom realne Diamond s baterkou? Kapacitu nema bohvie aku.
_________________ Microsoft proudly user.
Angelo
Predmet príspevku: Re: Aky mate mobil?
Odoslané: 03 Okt 2009, 14:29
Člen
Založený: 03 Okt 2009, 14:18 Príspevky: 26
Sony Ericsson G502 - no .. čo dodať, zlagovaný mobil to je, ale inak iný ani nechcem, vlastne z neho len volám a počúvam hudbu, takže mi to stačí, ale keby som si ho mohol vybrať teraz, po mojich skúsenostiach, tak si ho určite nevyberiem.
_________________ AMD Phenom x4 9550 | Kingston DDR2 4GB/ 800MHz | SAPPHIRE AMD 780G Hybrid CrossFireX™ | Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB/256b GDDR3, 2xDVI, HDMI | HDD 500GB /32MB cache 7200ot.SATA II | BENQ G2220HDA | Windows Vista Ultimate SK
pisali že 6.5 pride začiatkom októbra ale že unikli na net už skôr, aj keď sa budu líšiť od finálnych WM6.5 čo prídu priamo od microsoftu ale len o nejake malickosti (napríklad nejake utilitky) ale podla mna uz to moc odlišne nebude...toto čo mám nie je beta, respektíve to nikde nepíše....a čo sa týka baterky, tak keď pracujem respektíve weekendujem, vydrží aj tri dni, ale ked chodim do skoly, a pocuvam rano, na prednaske, a poobede hudbu tak vecer mam okolo 50% ale pre istotu si ho dam nabit cez noc.
pisali že 6.5 pride začiatkom októbra ale že unikli na net už skôr, aj keď sa budu líšiť od finálnych WM6.5 čo prídu priamo od microsoftu ale len o nejake malickosti (napríklad nejake utilitky) ale podla mna uz to moc odlišne nebude...toto čo mám nie je beta, respektíve to nikde nepíše....a čo sa týka baterky, tak keď pracujem respektíve weekendujem, vydrží aj tri dni, ale ked chodim do skoly, a pocuvam rano, na prednaske, a poobede hudbu tak vecer mam okolo 50% ale pre istotu si ho dam nabit cez noc.
Keby mam nejake HTC tak uz nahadzujem 6.5 Vyzera to super.. A inak s tou baterkou je to vydrz asi ako pri iPhone. Tiez mi vydrzi 3 dni ked s nim skoro nist nerobim.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre