|
| Autor |
Správa |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Pokec spambot - komentare v profile Odoslané: 25 Sep 2009, 00:00 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
Založený: 12 Sep 2009, 23:14 Príspevky: 462 Bydlisko: Nitra
|
Dnes som sa nudil, tak som narychlo naklepal bota na spamovanie uzivatelskych profilov. Treba mat zoznam uzivatelov v textovom subore users.txt (na kazdom riadku jeden nick). Pri kazdej uspesne odoslanej sprave sa tento nick zo suboru zmaze, preto nepouzivajte original subor s nickmi, ale spravte si kopiu. Posledny update 29.9.2009- script sa prihlasuje na nezabanovane vopred definovane ucty (v subore login.txt v tvare: username password /kazde zvlast na novom riadku/)
- strieda velke a male pismena textu
- pridany defaultny interval 15 sekund medzi kazdou spravou (toto azet nebanuje)
- farebny vystup (uspesne/neuspesne odoslanie spravy, prehodenie uctu pri zabanovani atd)
- niekolko bug fixov
Script sa spusta cez konzolu nasledovne: ./azet.sh <username> <password> <text> <sleep>
Priklad: ./azet.sh tommyhot honasko "Posielam vam skusobny text." 5
Nerucim za ziadne skody sposobene tymto scriptom, pouzivate ho na vlastnu zodpovednost!!!
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku. Prosím prihláste sa. Ak nie ste zaregistrovaný, zaregistrujte sa.
_________________ Microsoft proudly user.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Pokec spambot - komentare v profile Odoslané: 30 Nov 2009, 18:41 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
|
Hej to je pre linux. Normalne to spustis cez konzolu: ./azet.sh <username> <password> <text> <sleep>
|
|
|
|
 |
TommyHot
|
Predmet príspevku: Re: Pokec spambot - komentare v profile Odoslané: 30 Nov 2009, 20:57 |
| Hlavný Administrátor |
 |
 |
|
To nie je na spamovanie miestnosti, ale na spamovanie profilov uzivatelov. A skontroluj si ci ten skript ma na zaciatku riadok: ak je tam este nieco navyse (zjavne ^M) tak to zmaz..
|
|
|
|
 |
aresko
|
Predmet príspevku: Re: Pokec spambot - komentare v profile Odoslané: 02 Dec 2009, 18:04 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 29 Nov 2009, 13:36 Príspevky: 29
|
#!/bin/bash # # Azet profile comments spammer by TommyHot # # DISLCLAIMER: I'm not responsible for anything!!! # Licensed under GPL License v3 # ####
Na zaciatku riadku mam toto,skusal som vselijako mozne,ale nefunguje to stale my pise: bash: ./azet.sh: /bin/bash^M: chybný interpreter: No such file or directory
Atributy som tomu povolil tiez,no vysledok je stale ten isty.Robim to na Ubuntu,ale myslim ze je to pre vacsi rozsah Linuxov,ale pre istotu to pisem..Dikes vopred
|
|
|
|
 |
|
|