|
Nephster
|
Predmet príspevku: Re: Hacknutý azet .:) Odoslané: 07 Jan 2010, 00:36 |
| Registrovaný |
 |
 |
Založený: 31 Dec 2009, 02:02 Príspevky: 5
|
No na tomto som sa dobre pobavil JA osobne kebyže som hacker a hacknem azet tak určite by som sa neozýval na takej stránke ako je dôležite.sk to tam čo je na tom aj tie príspevky čo tam ludia dávaju su hrozne trápne a nemáju žiadny zmysel. To je celý jeden velký (nechcem sa vulgarne vyjadrovať ale viete čo mám na mysli). A ešte kukajte čo zase zverejnil . Takže myslí, že začína to byť hrúce velmi hlavne pre azet aj pre neho ,lebo ako tak vidím tak dobre ten azet provokuje . 
|
|
|
|
 |
crysa
|
Predmet príspevku: Re: Hacknutý azet .:) Odoslané: 07 Jan 2010, 08:30 |
| Pokročilý |
 |
 |
Založený: 14 Sep 2009, 18:36 Príspevky: 245 Bydlisko: mam
|
ako keby igigiho provokoval... ked neinformoval userov ze boli hacknuty crackol hesla, co spravi ked sa dozvie ze s tym dohromady nic nerobia?  pochybujem zeby azet vobec niekedy vedel ze boli hacknuty keby to igigi nezverejnil - mozno este aj teraz pochybuju ze k dajakemu utoku doslo //EDIT: http://www.aktuality.sk/clanok/153557/azet-sk-k-utoku-hackera/ napísal: Už v najbližšom čase vám ponúkneme užitočné informácie a praktické rady ako sa aktívne brániť všade tam, kde poskytujete online informácie o sebe.
Vďaka za dôveru! to by som chcel vidiet ake to budu uzitocne informacie a prakticke rady  1) pouzivat vsade na internete jedno heslo 2) ako heslo si volit co najmenej kombinovane a najkratsie, pripadne svoje meno, datum narodenia ci "vulgarne muzsky pohlavny ud" (citacia markizy) 3) nepohybovat sa po konkurencnych strankach lebo su lepsie zabecpecene 4) pre uplnu bezpecnost na internete dodrziavat predchadzajuce tri body
|
|
 |
rebecita
|
Predmet príspevku: Re: Hacknutý azet .:) Odoslané: 18 Jan 2010, 21:33 |
| Moderátor |
 |
 |
Založený: 04 Dec 2009, 22:04 Príspevky: 122 Bydlisko: Kybersvet
|
Citácia: Tak zvrátená spoločnosť vedie len k úpadku. to je pravdivá veta.... raz som mala možnosť uvidieť fotky jednej ženskej.. no a v živote som nič hnusnejšieho a zvrátnejšieho nevidela fakt nikdy.......kto by si bol pomyslel,že niekto používa ako telové mlieko vlastné .....fekal....
|
|
|
|
 |
|
|