|
crysa
|
Predmet príspevku: Re: Hack wifi siete Odoslané: 18 Okt 2009, 14:18 |
| Pokročilý |
 |
 |
Založený: 14 Sep 2009, 18:36 Príspevky: 245 Bydlisko: mam
|
ja som to robil na backtracku  mas tam vsetky potrebne nastroje a k tomu som pouzil video ako nato zo security-shell.ws ale bolo to uz tak davno ze ani nepametam co som robil..  v kocke: odchytat dostatocne mnozstvo packetov z ktorych potom vycrackujes heslo - cim viac packetov tym lepsie - cracking hesla trva cca 10 minut v zavislosti od mnozstva tych packetov  password cracker ti vypluje heslo a ficis 
|
|
 |
maros336
|
Predmet príspevku: Re: Hack wifi siete Odoslané: 05 Feb 2010, 14:55 |
| Začiatočník |
 |
 |
Založený: 20 Okt 2009, 19:03 Príspevky: 51
|
Lza napísal: airmon-ng, airodump-ng, aireplay-ng, aircrack-ng su spravne nastroje, je to pomerne jednoduche, postup je rozdielny pre WEP-WPA/WPA2 Mohol by si prosím niečo presnejšie k tomu?  Ja som to robil cez Backtrack, ale len WEPky, ale nikdy som to nevyuzil, lebo aj ja som mal "mam stastie na blbcov s nezabezpecenymi sietami" 
_________________ MB: ASUS M2N68 ♦ CPU: AMD Phenon II X4 925 2,8 Ghz ♦ GPU: ATI Radeon HD4650 1Gb ♦ RAM: Corsair 4GB (2x 2GB) 1066MHz (5-6-6-18) ♦ HDD: MAXTOR 500GB; 7200; 16MBcache; ♦ EXT.HDD: WD Elements 1TB ♦ CASE+PSU: ML 5485, 450W, Neon ♦ DVD: NEC AD-5240S
|
|
|
|
 |
XShady
|
Predmet príspevku: Re: Hack wifi siete Odoslané: 06 Feb 2010, 00:11 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 06 Nov 2009, 21:08 Príspevky: 16
|
Ja som skusal tusim aircrack-ng a spol, pod Windows / Linuxom s Ndiswarapperom / Linuxom s binarnymi ovladacmi na mojom broadcome, co neslo (koli absencii podpory Monitor modu), s pouzitim spravnych ovladacov (nativne bcm v kerneli, tie co potrebuju extra firmware) som to sice rozchodil, ale na danej sieti to vyzadovalo niekolko dni na nazbieranie dost. mnozstva packetov... Existuje tu vsak moznost packet injection, ja som musel svoje drajvre v kerneli opatchovat, co cely proces skratilo na cas okolo pol hodiny - hodiny, co je celkom slusny rozdiel oproti pasivnej metode kde by to chcelo par dni..... Pre taku usporu casu cloveku stoji zato zvolit spravne ovladace, pripadne prekompilovat alebo opatchovat si jazdro, a moct pouzivat packet injection Samozrejme, zavisi od vasej WiFi karty, resp. od ovladacov ktore su k nej k dispozicii, musia podporovat monitor mode a podpora packet injection je velka vyhoda...
|
|
|
|
 |
crysa
|
Predmet príspevku: Re: Hack wifi siete Odoslané: 15 Feb 2010, 16:50 |
| Pokročilý |
 |
 |
Založený: 14 Sep 2009, 18:36 Príspevky: 245 Bydlisko: mam
|
pre tych co budu zabezpecovat wifi: kluc WPA2 dlhy 31 znakov, obsahujuci cisla, male a velke pismena, specialne znaky prihodit filtrovanie na MAC adresy, neje odveci pouzit aj WPS (PIN) kod zatial mi to nikto necrackol - neviem ci je to tym ze sa o to nikto nepokusal alebo ci sa im to nedarilo... 
|
|
 |
matik_one
|
Predmet príspevku: Re: Hack wifi siete Odoslané: 25 Apr 2010, 19:35 |
| Člen |
 |
 |
Založený: 25 Apr 2010, 18:05 Príspevky: 12
|
Crack wep kluca je lahke, mne trvalo 2 tyzdne, kym som na to dosjel (pre njekoho sa to moze zdat vela), treba brat do uvahy, ze som na zaciatku nevedel ani napalit bootovatelne ISO backtrack 4.. Crack wpa (tkip a Aes) a wpa2 je totozny, da sa robit len slovnikovym utokom, takze pri hesle dlhsom ako 12 miestom je nehacknutelny.. Vynimkou moze byt troska wpa tkip, kde sa uz rysuje daky programik na crack kluca, ale este je len vo vyvoji, takze este odolava.. Aby som len netaral do vetra, tak vam sem upnem jednu diplomovu pracu o wlan sietach, kde je vsetko, aj postupy, ako cracknut kluce a ako sa proti nim branit.. http://rapidshare.com/files/380081424/WIFI_siete.pdf
Edit: Keby ste potrebovali daky dobry passwordlist, tu je ten od igiho z rockyou: http://rapidshare.com/files/380096209/rockyou.txt
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|